Comentari de dues portades de revista


Anàlisi de dues portades de revista: Cosmopolitan i Muy interesante
-Cosmopolitan
En la capçalera apareix el nom de la revista, COSMOPOLITAN, en lletres roses.
La resta de la portada està estructurada de la següent manera: una imatge central i gran que ocupa gran part de la revista, en aquest espai apareix la fotografia d'una noia, en aquest cas Scarlet Johansson.
Tot el fons de la revista és el fons de la imatge, només utilitzen un color, que en aquest cas es un blau fluix.
A la part esquerra de la portada apareixen els subtitols introductius que parlen sobre algunes de les coses més destacades que podrem trobar al interior d'aquesta revista.
Aquests subtitols són de colors: negres, roses i blancs, i es van intercalant. Tots en majuscula.
De tots els continguts que apareixen a la revista, a la portada destaquen més: 342 luxe looks for less, ja que és el més gran.
-Muy interesante
En la capçalera apareix el titol de la revista, MUY interesante. Està destacada la paraula MUY ja que apareix en majuscules i molt més gran. Les lletres són blanques i el fons de les lletres vermell.
A sota del titol, apareix la data, al ser una revista mensual tant sols apareix el mes de la publicació i l'any. En aquest cas, febrero 2009.
Aquest exemplar parla sobre la fi del món i per això apareix com a subtitol en lletres majuscules i grogues: FIN DEL MUNDO, destcant més les paraules: FIN i MUNDO.
La imatge gran que apareix en la revista és el planeta Terra fonent-se. Apereix aquesta imatge amb un fons negra.
A tota la part esquerra de la portada trobem una linia que separa la imatge central de l'espai on apareixen tots els continguts i subtituls d'allò més destacat que trobarem en el interior. El fons d'aquest espai és de color vermell i les lletres són grogues i blanques i en majuscula, intrudïnt també imatges, per així comprendre millor el contingut.
De tot aquest seguit de titols, destaquen i donen més importancia a eclipse total i a 10 posibles causas de la extención (y cuando será).
COMPARACIÓ
Quant el repartiment i l'estructuració de les dues revistes són força semblants, perque les dues tenen una capçalera amb un titol en gran, que ocupa tota la part superior i d'un tamany semblant.
Per altre banda les dues consten d'una imatge central, la diferencia es que en la revista "Cosmopolitan" la imatge ocupa tota la portada i s'utilitza el fons d'aquesta com a fons de la revista apareixent així el text a sobre. En canvi en "Muy interesante" la imatge tot hi que ocupa gran part, està suprimida per el costat esquerra i els subtitols no apareixen a sobre d'aquesta.
Els titulars que parlen sobre el contingut que trobarem a l'interior, en les dues revistes es troben a la part esquerra, ocupant una franja de d'alt a abaix. Tot i això en la revista "Cosmopolitan" hi han alguns altres subtitols que estan per la part detra.
Les dues revistes tenen alguns apartats dels que es citen a la revista, més destacat que la resta, per resaltar-los estan posats en negreta i amb més tamany.
Els colors que utilitzen tant en una revista com en l'altre (comentats abans) estan convinats entre si.

1 comentaris:

annatrash-upcycling ha dit...

falta la comparacio

Publica un comentari a l'entrada